Η εταιρεία

Η πατητή τσιμεντοκονία πρόκειται για τέχνη που γνωρίζουμε πολύ καλά! Η ομάδα μας παρέχει καταρτισμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία που είναι έτοιμο να καλύψει την κάθε σας ανάγκη και να σας παρέχει άρτια αποτελέσματα παντός τύπου.

Στην Design Construction μας ενδιαφέρει οι πελάτες μας να μείνουν ευχαριστημένοι και να τους προσφέρουμε εγγυημένη επαγγελματική εργασία που όχι μόνο θα αναδείξει τον εκάστοτε χώρο, αλλά θα έχει και την μέγιστη αντοχή στον χρόνο. Είμαστε ανοιχτοί στην κάθε σας απαίτηση αλλά και σε νέες προκλήσεις που φέρουν οι μοντέρνες τάσεις. Αναλαμβάνουμε επιστρώσεις σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, τοίχους, δάπεδα, σκάλες, ταράτσες, πισίνες κ.α. με πιστοποιημένα υλικά Α' ποιότητας που εξασφαλίζουν εγγυημένα αποτελέσματα σε κάθε επιφάνεια.  

Με μεράκι, δεξιοτεχνία και επαγγελματισμό, εστιάζουμε στην λεπτομέρεια και στην ποιότητα, παρέχοντας ολοκληρωμένες τεχνικές υπηρεσίες στην τοποθέτηση πατητής τσιμεντοκονίας.

Η πολυμορφία της πατητής τσιμεντοκονίας μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργούμε ονειρικά αποτελέσματα με ιδιαίτερες τεχνοτροπίες που καλύπτουν όλα τα γούστα!

 

Αν θέλετε να μεταμορφώσετε τον χώρο σας σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής, με εγγυημένα αποτελέσματα τότε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 

2500
Projects Done
532
Happy Clients
24
Years of experience
180
Awards

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Clients
Loading