Τι να επιλέξω;

Η επιλογή των υλικών πατητής τσιμεντοκονίας καθώς και η εφαρμογή της απαιτεί εμπειρία και τεχνογνωσία για να αποδοθεί το αποτέλεσμα όπως το αρχικό πλάνο και να μην δημιουργηθούν ανεπανόρθωτες ζημιές στις επιφάνειες σας από μια κακή ή πρόχειρη εργασία. Η ζημιές που μπορούν να προκληθούν δεν αφορούν μόνο την οπτική ομοιομορφία μιας επιφάνειας αλλά και την ανθεκτικότητα των υλικών στον χρόνο ή την απόκριση τους σε μηχανικούς παράγοντες. Στην Design Construction συνεργαζόμαστε μόνο με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες υλικών πατητής τσιμεντοκονίας αλλά και έχουμε όλη την τεχνογνωσία που χρειάζεται για να σας καθοδηγήσουμε σε προτάσεις επιλογής που είναι ιδανικές για τον χώρο σας και για τις ανάγκες σας.

 

Επιφάνειες Εφαρμογής

Κάθε επιφάνεια έχεις τις ιδιαιτερότητες της οπότε είναι πολύ σημαντικό σαν πρώτο βήμα να γίνει μια μελέτη για τις επιθυμητές επιφάνειες εφαρμογής. Αυτό θα καθορίσει όλες τις ενέργειες που θα χρειαστούν πριν από την εφαρμογή καθώς και την επιλογή του κατάλληλου υλικού για να πετύχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Επιλογή υλικών

Η επιλογή των υλικών παίζει σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα που θα λάβουμε γι' αυτό και εμείς στην Design Construction συνεργαζόμαστε μόνο με τους καλύτερους προμηθευτές πατητής τσιμεντοκονίας και έχουμε πάντα εγγυημένη κατασκευαστική απόδοση που εξασφαλίζει την μέγιστη αντοχή στον χρόνο και στους μηχανικούς παράγοντες!

Εγγυήσεις

 Κατασκευάζουμε πατητή τσιμεντοκονία με εγγύηση ποιότητας

Ελαστικότητα

Όχι μόνο η ποιότητα της πατητής τσιμεντοκονίας αλλά και η σωστή προετοιμασία των επιφανειών πριν την επίστρωση καθορίζουν τις ελαστικές της ιδιότητες. Στην Design Construction φροντίζουμε για τα παραπάνω και εγγυόμαστε στην ελαστικότητα του υλικού που συνεπάγεται από αντοχή και ανθεκτικότητα στις ρηγματώσεις!

Αντιολισθηρότητα

Οι ποικιλομορφία της πατητής τσιμεντοκονίας μας δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε σε ένα πλήθος υφών. Όπου απαιτείτε και ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε αντιολισθητικές επιφάνειες υψηλής πρόσφυσης.  

Φυσική αντοχή

Η τεχνογνωσία μας καθώς και τα υλικά που χρησιμοποιούμε εγγυώνται μια άρτια εφαρμογή που θα αντέξει στην πάροδο των χρόνων και θα παρέχει την μέγιστη αντοχή στις φυσικές φθορές.

Χημική αντοχή

Σαν υλικό η πατητή τσιμεντοκονία είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στην επαφή της με χημικά προιόντα. Για τον καθαρισμό των επιφανειών δεν έχουμε περιορισμό στα καθαριστικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Ωστόσο συνιστούμε ουδέτερα καθαριστικά για την μέγιστη δυνατή συντήρηση των επιφανειών μας.

Περιορισμένη αναφλεξιμότητα

Σαν δομικό υλικό η πατητή τσιμεντοκονία χαρακτηρίζεται από περιορισμένη αναφλεξιμότητα. Πρόκειται για υλικό που έχει μικρή συμβολή στην καύση, σύμφωνα με τις κατηγορίες ταξινόμησης της ΕΕ για την αντίδραση των δομικών προϊόντων στην φωτιά.  

Σταθερότητα χρώματος

Η ηλιακή ακτινοβολία και οι κλιματολογικές συνθήκες δεν θα αποτελέσουν κίνδυνο για τις επιφάνειες σας. Η ποιοτική πατητή τσιμεντοκονία δεν επιτρέπει στους εξωτερικούς παράγοντες να αλλοιώσουν την χρωματική της απόδοση.  

Αντιβακτηριδιακές ιδιότητες

Η πατητή τσιμεντοκονία είναι μια υγιεινή λύση καθώς προφυλάσσει το χώρο από παθογόνους μικροοργανισμούς. Καθαρίζεται εύκολα και απωθεί τα βακτήρια, την μούχλα και άλλα είδη βρομιάς.

Στεγανότητα

Η υγρές επιφάνειες δεν είναι εμπόδιο για την εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας. Η κατάλληλη επιλογή του υλικού, η προετοιμασία των επιφανειών αλλά και η σωστή τοποθέτηση μας θα δώσουν λύσεις και την στεγανότητα που επιθυμείτε σε πισίνες, μπάνια, ντουζιέρες, νιπτήρες και οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια έρχεται σε επαφή με το νερό.

Loading